Dags att tapetsera om hemma

Att välja nya tapeter till dina väggar är ett enkelt sätt att förnya ditt hem. Det ger en ny känsla till boendet och förnyar även den övriga inredningen. Vill du att tapetseringen ska gå snabbt är praktiska fototapeter ett alternativ att kika närmare på.

Avkopplande inredning med fototapeter

Hemmet bör vara en lugn och harmonisk plats där du kan koppla bort från vardagens stress och måsten. Väljer du tapeter med uppseendeväckande motiv kommer det att vara svårare att koppla av, än om du satsar på mer sobra alternativ. Fototapeter med sofistikerade motiv är ger en stilig och samtidigt avkopplande inomhusmiljö. Om det låter intressant så välj fototapet här där du hittar ett varierat utbud av fridfulla fototapeter.

Enkel installation med fototapeter

Du kan tapetsera hemmets alla rum med fototapeter och köper du dina tapeter online brukar limmet ingå. Det enda du behöver göra i förväg är att förbereda väggen där tapeten ska appliceras. Den ska vara torr, ren och slät innan du sätter på tapeten. Sedan limmar du direkt på fototapeten och placerar ut den jämt över ytan. Kom ihåg att mäta väggen, både på höjden och bredden, innan du väljer tapet. På så vis säkerställer du rätt mått på dina nya fototapeter.