Födelsedagsfest på gång – köp sifferballonger

Att fira sin födelsedag och att göra den minnesvärd kan kräva en hel del planering. Inte minst med att välja tema, bestämma vilka du ska bjuda in och var du ska hålla festen.

För inspiration, börja med att se på de otaliga sifferballonger med olika mönster och färger som kan ge ton åt din fest, beställ online.

Hur du kan välja färger, kulörer och mönster

Om du har en favoritfärg så kan du välja den, men du vill kanske ha mer än en färg ändå. För de mindre barnen kan det vara kul med ett djurtema, och för de något äldre tjejerna glans- och glittertema. Vidare, så kan en tuffare pojkfest finna det spännande med holografiska sifferballonger.

Tips på teman och att skapa en röd tråd

Du kan även utgå från ett tema som känns relevant. En del barn vill leka prinsessor, och andra riddare. Ytterligare ämnen kan vara en Disneyfilm, maskeradbal från ett århundrade, ett årtionde, årstid eller någon hobby. Där får du fundera över vilken färg som bäst gestaltar det hela.

Kom också ihåg att även knyta ihop temat, så att det återspeglas i hela salen, med alltifrån bordsdekoration, till dukning, servetter och planscher. När gästerna sedan går hem så kan de få en goodiebag, och festen kommer garanterat att bli ihågkommen.