Konsten i våra trädgårdar

Om vi under sommaren har gjort en massa i trädgården med olika former av installationer så gäller det att under tidig häst se till så att konsten i våra trädgårdar blir synliga även när mörkret lägger sig. Vintern kommer och det blir allt mörkare på kvällarna.

Belysning utomhus

Om du har i din trädgård konstverk och andra installationer så kan det finnas en anledning att skaffa snygg utomhusbelysning som belyser dessa. Det kan även vara snyggat att belysa träd och annat som du vill ska synas i din trädgård på kvällstid när mörkret lagt sig. Om det ska dras elektricitet till din trädgård så anlita en elektriker som gör detta. På all el som ska var utomhus så bör en jordfelsbrytare kopplas in. Se till att det monteras in en skymningsrelä som automatisk slår på din belysning när det börjar mörkna.

Julbelsyning

När det nalkas mot jul så kan det vara den typen av belysning som du ska använda dig av att skapa julstämning i din trädgård. Även om annan utomhusbelysning används så går det att kompletteras med julbelysning för att skapa den rätta stämningen i din trädgård. Dina konstverk och installationer kanske ses på ett annat sätt med hjälp av färgade lampor och juldekorationer. Krångla inte till det allt för mycket utan se till så det är enkelt för dig då din julbelysning ska upp utomhus.