Så skapar du ett lyxigt badrum med speglar och glas

Badrummet är ett rum där du kan koppla av och ta hand om dig själv. Genom att använda badrumsspeglar och glas på ett smart sätt kan du skapa det där lyxiga badrummet som du kommer att älska att tillbringa tid i. Här är några tips på hur du kan använda glas och speglar för att skapa ett lyxigt badrum.

Stora speglar

En stor spegel kan göra underverk för ett litet badrum genom att skapa en illusion av mer utrymme. Dessutom är stora speglar en populär inredningstrend just nu och ger en modern känsla till badrummet. Fundera på att placera en stor spegel över handfatet för att skapa en imponerande effekt.

Glashyllor

Glashyllor är både praktiska och estetiska. De ger ett öppet och luftigt utseende samtidigt som de ger förvaringsutrymme för dina badrumstillbehör. De kan också användas för att visa upp snygga badrumstillbehör som handdukar och tvålar.

Duschkabiner av glas

Duschkabiner av glas ger badrummet en sofistikerad känsla och kan öppna upp ett litet badrum genom att inte blockera utrymmet med en traditionell duschdraperi eller dörr. Det finns också olika glastyper att välja mellan, inklusive frostat eller rökfärgat glas som ger en extra dimension av stil och integritet.

Glasmosaik

Glasmosaik kan användas som en accentvägg i badrummet för att skapa en färgstark eller spegelaktig yta. Mosaiken kan användas för att skapa ett fokuspunkt och ger badrummet en konstnärlig känsla. Dessutom är glasmosaik vattentätt och enkelt att rengöra.

Att använda badrumsspeglar och glas på rätt sätt kan ge ditt badrum en lyxig känsla och skapa ett utrymme som du verkligen vill tillbringa tid i. Testa några av dessa tips för att skapa ett lyxigt badrum som du kommer att älska.