Inred ditt hem med härlig textil

Nu är hösten här på allvar och med den kommer mörkare kvällar och kyligare luft. Utemöblerna är undanställda och dina tunna kläderna har du bytt ut mot tjockare tröjor och isolerande byxor. Då är du säkert också sugen på att hitta något här som kan piffa upp ditt hem. Med lite nya inslag kan du enkelt få en ombonad men samtidigt mysig känsla.

Den största och enklaste förändringen ger textilier som gardiner och dukar. Det ger en hemtrevlig och varm stämning. I soffan kan du lägga några sköna kuddar i samma stil så du kan sjunka ner bland dem när det är dags att slappna av.

Inred hela hemmet

Varför inte börja med att rama in dina fönster med ett tyg i naturens färger, gärna grönt med inslag av blått, rött och gult i längder som når från tak till golv får rummet att se större ut. Ett snyggt draperi för entrédörren ger både insynsskydd och extra isolering.

När du är klar med vardagsrummet kommer du säkert också vilja fortsätta med dina övriga rum. Passa också på att byta ut kökshanddukarna och låt gärna bordsduken lämna plats åt bordstabletter av tyg. I badrummet kan du hänga några fluffigare och varmare badhandukar och ett par morgonrockar.