Inred ditt hem med ljusslingor

När elpriserna är höga gäller det att hitta alternativ till vanliga lampor i hemmet, både inom- och utomhus. Som tur är finns det nuförtiden många olika valmöjligheter. LED-lampor är ett bra val eftersom de är energisnåla. Men det kostar ganska mycket att byta ut alla lampor till LED.

Ett billigare alternativ är att använda ljusslingor, även de finns som LED. Ljusslingor kan du med fördel även använda utomhus, speciellt under vintern när det är mörkt. Med ljusslingor i trädgården kan du få till ett riktigt mysigt sken tillsammans med snön som förhoppningsvis finns på marken kring julen.

Inomhus kan du använda ljusslingor på ett lite annorlunda sätt för att få till en annorlunda men häftig belysning. Ljusslingor kan du nämligen fästa under soffan eller runt sängkanten på undersidan för att få en kontrast till andra lampor som sitter högre upp. Det är ett häftigt sätt att leka runt med ljuset.

Inhandla dina ljusslingor från nätet

Billigt är aldrig fel och ett perfekt sätt att spara lite pengar i svåra tider. Om du vill köpa billiga ljusslingor ska du definitivt kolla in utbudet på nätet. Där kan du hitta något till bra pris som passar i din bostad.